Ruotsista lähtöisin oleva TEXSTAR on saavuttanut Euroopassa suositun aseman asiakkaiden työvaatetuksessa.

Tuotemerkki on täydellinen valinta kun haluaa löytää kevyet, mukavat ja kaikkien vartaloille hyvin istuvat vaatteet. Tuotemerkillä on useita eri kokoja ja leikkauksia miehille ja naisille. Viisi skandinaaviaan hyvin sopivaa perusväriä sekä taitava tuotesuunnittelu tekee vaatteista upean näköisiä ja mukavia pitää. Tuotemerkin yhdisteltävyys eri mallien välillä antaa mahdollisuuden rakentaa persoonallinen, mutta yhtenäinen kokonaisuus.

Suunnittelussa keskeisessä asemassa on vapaa-ajan ja sporttivaatteiden toimivat yksityiskohdat, leikkaukset ja materiaalit. Nämä yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin ja toimiala tuntemukseen eikä ole syytä ihmetellä miksi tämän merkin vaatteet ovat niin suosittuja ja haluttuja.  

Mikäli merkki ei ole vielä tuttu, tule tutustumaan!

Rakenna maailmasi - the Texstar Way.

Me pidämme tuotemerkkinne yhdessä.

Palvelusektorilla useimmat yritykset ymmärtävät sen merkityksen, että toimitaan ja näytään yhtenä tuotemerkkinä. Henkilökunta on kasvot ulospäin, ja upealla yhtenäisellä vaikutelmalla – oli sitten kyse toiminasta kentällä, myymälässä, varastossa tai toimistossa – yhtenäisyys säilyy. Texstarilla on jotakin jokaiselle, mikä mahdollistaa kaikkien viihtymisen.    

Yksi konsepti. Viisi väriä. Naisille ja miehille.

Valkoinen, punainen, sininen, harmaa ja musta. Voiko tämän helpompaa olla? The Texstar Way tekee asiasta helpon. Viisi perusväriä ja upeasti leikatut vaatteet, jotka istuvat hyvin sekä naisille että miehille – aina jotakin kaikille yrityksen työntekijöille sopivaa. Kaikki värien osalta yhteensopivia, ja istuvuus on kenties markkinoiden paras.